Waarvoor kunt u bij Fysio073 terecht?

Fysiotherapie

Fysiotherapie heeft tot doel stoornissen in het bewegings- en houdingsapparaat te voorkomen, opheffen, verminderen en/of compenseren. Omdat ieder mens uniek is bekijken we samen welke behandeling het beste aansluit bij uw klachten.

Manuele Therapie

De specialisatie manuele therapie richt zich op het herstellen van de normale beweeglijkheid en/of het stabiliseren van een teveel aan beweeglijkheid. Tevens richt manuele therapie zich op het verbeteren van de houding en het bewegingspatroon.

Dry Needling

Bij Dry needling prikt de fysiotherapeut door middel van een speciale techniek je spieren aan, zodat deze snel en langdurig ontspannen raken. Dry needling gebruikt een 'droge' (dry) acupunctuurnaald, er wordt dus geen vloeistof in de spier gespoten.

Medical Taping

Medical Taping concept (MTC) is een tapemethode gebaseerd op de gedachte dat beweging en spieractiviteit onmisbare factoren zijn bij het genezen en voorkomen van lichamelijke problemen. Doordat de elasticiteit en gewicht van de gebruikte tape vergelijkbaar is met de menselijke huid kan door deze methode een soort ‘liftende werking’ op de opperhuid gerealiseerd worden.

Fysio Fitness

Fysio Fitness is een vorm van fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut, waarbij het trainingsschema zodanig is opgesteld dat u, ondanks uw beperkingen toch kunt sporten. Ook kunt u Fysio Fitness zien als aanvulling op uw revalidatie na een blessure of operatie. Fysio Fitness wordt bij Fysio073 in individuele en groepslessen aangeboden.